T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI

İdari ve Mali İşler Müdürü

Güncelleme Tarihi: 08/10/2020

Mustafa mutlu.jpg

Mustafa MUTLU
İdari ve Mali İşler Müdürü

1979 yılında Çanakkale'de doğdu. 1997 yılında Çan Sağlık Meslek Lisesi, Sağlık Memurluğu bölümünden mezun oldu. Sağlık Kurumları İşletmeciliği Önlisans, İşletme Lisans ve Sağlık Kurumları Yöneticiliği bölümlerini bitirdi. 2008 yılında Tatvan’da, 2008-2010 tarihleri arasında İslahiye Devlet Hastanesinde, 2010-2015 tarihleri arasında Bursa Devlet Hastanesinde görev yaptı. 2015-2017 tarihleri arasında Mudanya Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcılığı, 2017-2020 tarihleri arasında ise, aynı Hastanede İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yaptı. Halen Bursa Ağız Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.