T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI

Güncelleme Tarihi: 27/10/2020

Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi 14 Şubat.1991 yılında Köy Hizmetleri İl Müdürlüğünün Toprak Mahsulleri Laboratuvarı olarak kullanılan binada, Bursa Ağız ve Diş Sağlığı  Merkezi adı altında hizmete başlamıştır.

26.01.2015’te Hastanemize bağlı 11 ünitlik Ataevler semt polikliniği açılmıştır. Hastanemiz 01.04.2015’den itibaren Yataklı Servis ve Ameliyathanenin açılmasıyla Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi olarak onaylanmış şekilde hizmet vermeye devam etmektedir.

Mevcut tıbbi cihazlarımız teknolojik olarak modern cihazlar ile sürekli yenilenmekte olup daha sağlıklı şartlarda hizmet verilmesi sağlanmaktadır. Teknolojik gelişmeler ve sağlık alanındaki yenilikler konusunda personelimiz hizmet içi eğitimlerle sürekli bilgilendirilmektedir.

Hastanemiz; 24 saat hizmet veren Klinikler, Genel Klinikler, Protez Kliniği, Periodontoloji Kliniği, Ameliyathane, Ağız Diş Çene Hastalıkları ve Cerrahisi Kliniği, Engelli Kliniği, Ağız Diş Çene Cerrahisi Radyolojisi Kliniği, Röntgen, Protez Laboratuarı ve Merkezi Sterilizasyon Ünitesi birimlerimiz ile hizmet vermektedir. Hastanemizde 11 ünitlik Ataevler Semt Polikliniğiyle birlikte toplam 112 Ünit bulunmaktadır.