T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI

Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 29/06/2020

Bakanlığımız ile Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Diş Hekimliği Fakültesi olarak hizmet vermeye başlayacak olan hastanemizde; Bursa Milletvekilimiz Mustafa ESGİN, Uludağ üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A.Saim KILAVUZ, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Halil SAĞLAM, Hastanemizde incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Bursa Ağız Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Lütfi ÇİFTÇİ heyete hastaneyi gezdirirken, yapılan hazırlıklar ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.
  • res-6.jpg
  • res-5.jpg