T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI

İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcıları

Güncelleme Tarihi: 08/10/2020

İdris ÇOLAK
İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı

1970 yılında Elazığ İli Kovancılar ilçesinde doğdu. İlk   öğrenimini köyünde tamamladı. 1989 yılında Elazığ İmam-Hatip Lisesinden mezun oldu.  21/11/1989 tarihinde memuriyet hayatına başladı. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. Son olarak Orhangazi Devlet Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Halen Bursa Ağız Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Tuğrulhan GÖKALP
İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

1971 yılında Mudanya’da doğdu.  Uludağ Üniversitesi S.H.M.Y.O. Radyoloji, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi (Lisans), Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sağlık Yönetimi (Lisans) bölümlerinden mezun oldu. Halen Bursa Ağız Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk Babasıdır.