T.C. Sağlık Bakanlığı Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

img_48666.jpg
Nevzat DALGAKIRAN

İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

29.07.1963 Ankara doğumlu İşletme Fakültesi Mezunu Evli 3 Çocuk Babası 2015 Yılı itibariyle Bursa Ağız ve Diş Sağlı Hastanesinde görev yapmaktadır.

İdris ÇOLAK
İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

1970 yılında Elazığ İli Kovancılar ilçesinde doğdu. İlk   öğrenimini Köyünde tamamladıktan sonra 1989 yılında Elazığ İmam-Hatip Lisesinden mezun oldu.  21/11/1989 tarihinde memuriyet hayatına başladı.Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. Son olarak Orhangazi Devlet Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Halen Bursa Ağız Diş Hastanesinde Müdür yardımcısı olarak görev yağmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Tuğrulhan GÖKALP
İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

1971 yılında Mudanya’da doğdum.  Evli ve 2 çocuk Babasıyım. Uludağ Üniversitesi S.H.M.Y.O. Radyoloji Bölümü Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat (Lisans) Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sağlık Yönetimi  (Lisans) mezunuyum 2014 yılından beri Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde görev yapmaktadır.